Volg ons op social media!

Partners & sponsoren

Transitiecoalitie Voedsel (TcV) is de initiatiefnemer van het Plant the Future diner. TcV organiseert dit samen met Nieuwspoort en The Farm Kitchen. Het diner vindt voor de tweede keer plaats in de Dutch Food Week, tevens partner van het Plant the Future diner. Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door BO Akkerbouw, Tasty Basics, Bonduelle, Triodos Bank, Schouten Europe en WWF-NL.

Nieuwspoort is een internationaal perscentrum en dé ontmoetingsplek voor politici, journalisten, vertegenwoordigers en belangenbehartigers. In andere woorden een geschikte plek voor het Plant the Future diner.

Dit is een voedselbeweging opgezet door chef Jonathan Karpathios (chef van het Plant the Future diner 2021 en 2022) en ondernemer Xander Meijer. Zij hebben zich toegewijd aan het veranderen van het voedselsysteem en mensen opnieuw te verbinden met de aarde. Door samen te werken met lokale boeren, korten zij de voedselketen in, verminderen zij CO2 uitstoot en afval, bevorderen zij biodiversiteit en promoten zij regeneratieve landbouw.

Dutch Food Week is een organisatie die een podium biedt aan partijen uit de voedselsector om hun enthousiasme, kennis en kunde te delen met de samenleving. Deze week bestaat om de positieve kracht van ons voedsel betekenis te geven in een wereld waarin gezondheid, duurzaamheid en goed leven centraal staan.

Bijdragen aan het Plant the Future diner?

Neem contact met ons op

Het diner wordt mede mogelijk gemaakt

Sponsoren

Dit diner kan niet plaatsvinden zonder de steun van de sponsoren. Hoofdsponsor zijn BO Akkerbouw en Tasty basics. Daarnaast zijn we ontzettend blij met de steun van Bonduelle, Triodos Bank, Schouten Europe en WWF-NL.