Volg ons op social media!

Partners & sponsoren

Transitiecoalitie Voedsel (TcV) is de initiatiefnemer van het Plant The Future Diner. TcV organiseert dit samen met Nieuwspoort en The Farm Kitchen. Het diner vindt voor de derde keer plaats in de Dutch Food Week, tevens partner van het Plant The Future Diner. Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsoren BO Akkerbouw en TastyBasics en sponsoren Foodvalley NL, Triodos Bank en WWF-NL.

Nieuwspoort is een internationaal perscentrum en dé ontmoetingsplek voor politici, journalisten, vertegenwoordigers en belangenbehartigers. In andere woorden een geschikte plek voor het Plant The Future Diner.

Dit is een voedselbeweging opgezet door chef Jonathan Karpathios (in 2023 voor het derde jaar op rij chef van het Plant The Future Diner) en ondernemer Xander Meijer. Zij hebben zich toegewijd aan het veranderen van het voedselsysteem en mensen opnieuw te verbinden met de aarde. Door samen te werken met lokale boeren, korten zij de voedselketen in, verminderen zij CO2 uitstoot en afval, bevorderen zij biodiversiteit en promoten zij regeneratieve landbouw.

Dutch Food Week is een organisatie die een podium biedt aan partijen uit de voedselsector om hun enthousiasme, kennis en kunde te delen met de samenleving. Deze week bestaat om de positieve kracht van ons voedsel betekenis te geven in een wereld waarin gezondheid, duurzaamheid en goed leven centraal staan.

Bijdragen aan het Plant The Future Diner?

Neem contact met ons op

Het diner wordt mede mogelijk gemaakt

Sponsoren

Dit diner kan niet plaatsvinden zonder de steun van de sponsoren. Hoofdsponsor zijn BO Akkerbouw en TastyBasics. Daarnaast zijn we ontzettend blij met de steun van Foodvalley NL, Triodos Bank en WWF-NL.